MENU ESPECIAL |
||||||
26,12,2020 / 01,01,2021 / 06,01,2021 |
||||||
PRIMERS A ESCOLLIR |
||||||
AMANIDA MESCLUM AMB PERNIL IBÈRIC |
||||||
i flors de formatge mogent de cabra |
||||||
CRUIXENT DE FOIE D’ANÈC I POMA |
||||||
SALTAT DE JULIENNE DE VERDURES AMB LLAGOSTINS |
||||||
RISOTTO D'ARRÒS DE PALS AMB PHILADELFIA I MÚRGULES |
||||||
CANNELON DE POLLASTRE DE PAGÈS AMB TÒFONA |
||||||
CREMA DE CALABAZA AMB CURRY Y TOSTADETES DE GRUYÉRE |
||||||
SEGONS A ESCOLLIR |
||||||
ENTRECOT DE VEDELLA A LA BRASA O AMB FORMATGE BLAU |
||||||
HAMBURGUESA DE VEDELLA CASOLANA AMB FOIE |
||||||
MAGRET D'ÀNEC AMB PATATES TRUFADES |
||||||
GARRI DESOSSAT A LA PLANXA AMB RDUCCIÓ DE PORTO |
||||||
BACALLÀ A LA PLANXA O AMB ALLIOLI DE MEL I GANXET |
||||||
POLLASTRE AL FORN AMB PRUNES Y PINYONS |
||||||
POSTRES A ESCOLLIR |
||||||
FLAM alsacià AMB LA SEVA GUARNICIÓ DE FRUITES |
||||||
CREMA CATALANA CASOLANA |
||||||
MOUSSE DE XOCOLATA CASOLANA AMB COINTREAU |
||||||
CARPACCIO DE PINYA AMB SORBET DE LLIMONA I PERFUM DE KIRSCH |
||||||
MINI ASSORTIMENT DE FORMATGES |
||||||
VI NEGRE ROSAT Y BLANC |
||||||
BASTETS DO CONCA DE BARBERA |
||||||
AIGUA, PA I IVA. INCL |
||||||
30 € |
||||||